more than words

Saturday, April 9, 2011

Maharaja Lawak pulak...

assalamualaikum w.b.t
hai2 semua...
layan lagu korea dulu..
mizz bihah kan demam k-pop skunk..
hadoi,,berjangkit dgn my sis yg bongsu tu...
k-pop habis...

ok..
slepas raja lawak...
semua rakyat malaysia berlumba2 dok langgan siaran MUSTIKA tuh...
baguss2..
untung ckit astro...
hahahaha..

maharaja lawak punya pasal..
semua sanggup langgan Mustika tuh...
kump yg bertanding mmg awsome habis....
yg plg mizz bihah suka
JOZAN!!!!!
lucu sgt...
dowg berdua tuh mmg btol2 lawak..
lawak yg x buat2...

hahuhe...
slain dowg bnyak lg peserta2 yg lain...
1.Amir
2.jihan
3.jozan
4.jambu
5.wai
6.xn3
7.r2
8.balas
9.nabil
10.man
11.sepah
12.alex




siapakah pelawak pilihan anda????
sokonglah JoZan yer....
vote 4 them....

milo sirap????

assalamualaikum,,
salam 1 malaysia,,,
salam mesra...
ha...
pernah dgr x milo sirap???
sejenis air milo yg ditambah sirap...
jadilah milo sirap..
kawan yg suggest minum air tuh..
sedap beb...
try buat kat rumah..
kalau x pandai dtg lah umah mizz bihah..
bleh kite tlg buatkan milo sirap tuh..




contoh milo sirap...

make-up :-)

assalamualaikum w.b.t
ya allah,,,
sy x dapat nak tdow lah ptg ni..
bila tdow dah dtg dah idea untuk blog merepek nih...
hua2..

kali ni mizz BB nk citer sal make-up..
suka nyer kalu dpt conteng muka nih..
ni,,mizz BB nk cakap ckit...
kalau kite(pompuan je ye) letakkan eyeliner je,,
dah nampak cantik dan menggoda..

sbb tulah para2 isteri kat luar sana tu kena dan wajib berhias dan letak sikit warna2 kat pipi,,mata dan kat muncung tuh(mulut)..
mesti suami x lari punya..
kalau lari jugak..buta kot..
hahaha...

sy suka tgok sseorang yg berani mencuba...
dan sy bangga dgn kwn2 sy yg dah jd dewasa lepas spm..
dowg dah pndai bergaya dan nmpak sgt matang....
baguss!!!!!teruskan..

tapi....
jgn lebih2 plak...
bg yg masih single dan blom kawen tuh,,awas jgn dok letak warna terang2 sgt yer...
BAHAYA...
plus,,,dosa...

berhias mengikut umur dan situasi
tp,,jgn lupa dosa...
dosa mmg suka kt kite..
so,,dia usaha jugak supaya kite dpt dia dan dia akan suka bila kite dah termakan dgn pujukan syaitan..
barulah dpt join dia di neraka..

nak ke masuk neraka?????
kalau xnak bersederhanalah dalam berhias....
setakat nak pakai eyeliner masih ok...
nak pakai pemerah pipi pon masih ok..
nak pakai gincu,,,,(pilih warna yg x menonjol,,,kecuali untuk suami)
oh yeah!!!!!